Došlo k předčasnému odhalení Dark Souls 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Došlo k předčasnému odhalení Dark Souls 3?

Došlo k předčasnému odhalení Dark Souls 3?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 6. 2015 07:41 8
Reklama

Vývojáři ze studia From Software by si mohli dát po vydání Bloodborne nohy na stůl a odpočívat, herní svět by se ale tím pádem nedočkal další hardcore akce, kterými šikovní Japonci prorazili na trh. Podle dosavadních náznaků jsme se proto měli během E3 dozvědět o třetím díle Dark Souls, informace ale pravděpodobně unikly předčasně...

O zveřejnění prvních detailů a obrázků se postarala skupina The Know na svém YouTube kanále a vzhledem k tomu, že nejde o žádné bombastické zprávy, dají se považovat za přijatelně věrohodné.

Podle dostupných screenshotů a artworků se zdá, že Dark Souls 3 bude těžit z grafické vyspělosti zmiňovaného Bloodborne, po stránce hratelnosti pak nabídne očekávaný standard. Tím je na mysli podpora až čtyř hráčů v kooperaci či vzájemném souboji, možnost vstupovat ostatním hráčům do hry a nutnost razit taktický přístup v soubojích.

Těžko říct, zda From Software přistoupí k radikálnějším změnám během bojů, i tak je ale nutné počítat se střídáním úskoků a výpadů, resp. sledováním toho, jak bojují bossové. Pokud jsou všechny informace pravdivé, pak by měli bossové také měnit svoji podobu a zřejmě i šablonu útoků, čímž by se mohla zvýšit výzva pro ty, kdo ji například v Bloodborne nenašli.

Hra by měla vyjít v příštím roce pro konzole PlayStation 4 a Xbox One s tím, že PC verze je v jednání, podle toho, jakým způsobem hledal předchozí díl série cestu na počítače se tedy dá očekávat, že se hráči jednoduše dočkají později. Na celé video se můžete podívat pod novinkou, stejně tak i na několik obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama