Fallout 4 řekl konečné ne minulé generaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 řekl konečné ne minulé generaci

Fallout 4 řekl konečné ne minulé generaci

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 6. 2015 17:21 13
Reklama

Jestliže jste někde v koutku duše doufali, že Bethesda před námi tají verzi Falloutu 4 pro staré konzole, Xbox 360 a PS3, máme pro vás špatnou zprávu. Pochází přímo od zdroje, tedy zevnitř Bethesdy a zbytečně nekličkuje kolem horké kaše. Naopak, je až příjemně jednoznačná, byť asi ne pro každého úplně pozitivní.

Tak tedy, na NeoGAFu utnul veškeré spekulace Matt Grandstaff, globální komunitní manažer Bethesdy jako takové, když na přímou otázku odpověděl následovně: "Na Xbox 360 ani PlayStation 3 Fallout 4 zkrátka nevyjde. To, co v něm uvidíte, by nikdy nebylo možné na těchto dvou konzolích udělat." Utnul tím jak spekulace o tom, že grafika Falloutu 4 (pokud jste si ještě neposlechli naši výživnou "grafickou" debatu v hPodu #486, tak to určitě napravte) je až nápadně podobná trojce a tím pádem by se hra měla, třeba i později na minulé generaci objevit, tak ohledně informací přímo z oficiální stránky, kde se obě dvě platformy prý měly objevit.

To, co o Falloutu 4 aktuálně víme, shrnul moc pěkně Jirka ve své novince. Pokud chcete opravdu jenom to nejzákladnější info, tak vězte, že Fallout 4 vyjde na konci tohoto/na začátku příštího roku na PC, PS4 a Xbox One, bude se odehrávat v Bostonu a jeho okolí a děj bude navazovat přibližně deset let po událostech třetího dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama