Black Ops 3 vyjde i na starých konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 3 vyjde i na starých konzolích

Black Ops 3 vyjde i na starých konzolích

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 6. 2015 07:53 6
Reklama

Možná vás to překvapí, ale Activision se na rozdíl od Ubisoftu zřejmě jen tak nehodlá vzdát konzolí minulé generace a nechce se s nimi rozloučit ani v případě příštího Call of Duty. Black Ops 3 proto vyjde na i na PS3 a X360.

Vydavatel si je prý vědom toho, že stále existuje nezanedbatelná skupina hráčů, kteří se dosud nerozhoupali k přestupu na nové konzole. Slavnostně proto vytroubil do světa, že vývojáři z týmů Beenox a Mercenary Technology pomohou Treyarchu rozeběhnout Black Ops 3 i na bezmála 10 let starém hardwaru.

Opakuje se tak situace jako v případě Call of Duty: Advanced Warfare, kdy hra vyšla na starých i nových konzolích, nicméně na rozdíl od Call of Duty: Ghosts už chyběla na Wii U. Majitelé konzole od Nintenda si nakonec Call of Duty nezahrají ani letos, jak řada lidí věřila, ačkoli se v minulých týdnech objevily jisté náznaky, že by se válečná série mohla na Wii U vrátit. Šlo především o možnost spárovat profil na oficiálním webu Call of Duty s Nintendo účtem a fakt, že to byl právě Treyarch, tedy vývojáři Black Ops 3, kteří portovali předloňské Ghosts na Wii U.

Kromě rozdílů v grafice máme mezi novou a starou generací konzolí u příštího Call of Duty počítat i s několika dalšími odlišnostmi. Některé funkce nebudou na X360 a PS3 vůbec k dispozici, jiné pak projdou nezbytnými úpravami, aby mohly na starém hardwaru vůbec fungovat. Kooperativní kampaň půjde například hrát jen ve dvou namísto čtyř hráčů na next-genu. Multiplayerová beta bude k dispozici také jen na PS4, Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama