Vydání Dark Souls, Tomb Raidera a Forzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Dark Souls, Tomb Raidera a Forzy

Vydání Dark Souls, Tomb Raidera a Forzy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 6. 2015 08:40 5
Reklama

Po víkendovém úniku obrázků a informací k Dark Souls 3, jejichž pravost sice nikdo dosud nepotvrdil, ale považuje se za jistou věc, známe už i přibližné datum vydání. A u titulů Rise of the Tomb Raider a Forza Motorsport 6 to přesné zase prokecl Amazon.

IGN se dostal do rukou propagační materiál, z něhož vyplývá, že Dark Souls 3 vychází už zkraje příštího roku. Ačkoli náhlou lavinu detailů o pokračování hardcore akčního RPG od From Software nechce nikdo komentovat, hra by se měla oficiálně představit veřejnosti na E3. Velmi pravděpodobně během konference Sony, nikoli však s jistotou.

Přesná data vydání her Rise of the Tomb Raider a Forza Motorsport 6 zase propálil Amazon. I když po sobě rychle zametal stopy, pozorným slídilům z NeoGAFu dosud utajená informace neunikla, a tak už se všeobecně považuje za jisté, že s Lara přiskáče do obchodů 13. listopadu a Forza zaparkuje na pultech 18. září.

Začíná to být už trochu nuda. Dvojsmyslný termín “únik” má pomalu v herní branži hanlivý podtext. Mohlo by pro změnu také něco někdy neuniknout?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama