DICE odhalili Mirror's Edge Catalyst
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE odhalili Mirror's Edge Catalyst

DICE odhalili Mirror's Edge Catalyst

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 6. 2015 05:12 7
Reklama

Včerejší zpráva o registraci značky má téměř okamžité vysvětlení. DICE spustili oficiální stránky hry, kde odhalili, že Mirror's Edge Catalyst skutečně bude jméno parkourového rebootu.

V postu věnovaném zvědavým fanouškům vysvětlila producentka hry, Sara Jansson, jak se to s novou hrou vlastně má. Z jejího pohledu měla první hra hodně potenciálu a i tvůrci cítili, že zkrátka měla na víc než dokázali hrou nabídnout.

Mirror's Edge Catalyst není pokračování, není to Mirror's Edge 2. Po dlouhých úvahách a přehodnocení každého aspektu první hry lidé z DICE věří, že tentokrát se jim podařilo vytvořit hru, která vzdává čest první hře a zároveň přináší spoustu vlastních herních prvků.

Dříve jsme se dozvěděli, že by se hra měla údajně odehrávat ve velkém otevřeném světě a nabízela jak singleplayerovou příběhovou část, tak i kooperativní a kompetitivní multiplayer, do kterého by se plynule přecházelo. A ačkoliv by měl rychlý a plynulý pohyb přes městské prostředbýt í stále hlavním principem, vylepšení prý doznal i bojový systém, který by měl Faith dodat možnost krátkých komb a dokončovacích úderů.

Minulý rok nám DICE nabídli malou ukázku toho, jak vypadal prototyp a jakým směrem se vývoj ubíral. Nicméně, stále platí, že se více o Mirror's Edge Catalyst dozvíme za týden v rámci pondělní konference EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama