Battlefront přináší první gameplay záběry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront přináší první gameplay záběry

Battlefront přináší první gameplay záběry

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

15. 6. 2015 21:49 4
Reklama

Zlatým hřebem letošní konference EA se stal Star Wars: Battlefront. Hra, jež vyjde 17. listopadu pro PlayStation 4, Xbox One a PC, totiž přišla s prvním gameplay videem. Pětiminutové video ukazuje záběry přímo z boje na planetě Hoth.

Vývojáři ještě před spuštěním videa upozornili na přesnost, s jakou veškeré části hry vznikají, a to díky možnosti vstupu do archivů původní trilogie. Jakmile dle jejich slov ve hře narazíte na X-Wing, je přesně takový, jak ho znáte z originálních filmů.

Star Wars: Batllefront bude podporovat multiplayerové bitvy od osmi hráčů až po vřavy čítající čtyřicet účastníků. A jednu z těch větších bitev nám vývojáři ve svém videu představili. Dojde na AT-AT, AT-ST, TIE Fightery, X-Wingy a mnoho dalšího. V grafice, jež odpovídá úrovni dříve představených videí, se v průběhu videa proběhnete a prolétnete zasněženým okolím jak na straně Rebelů, tak na straně Impéria.

Celé video nakonec vygraduje zkřížením světelných mečů dvou ikonických postav celé ságy – Luka Skywalkera a Dartha Vadera. Za ně si navíc budete moci v Battlefrontu zahrát také, i když jejich využití bude značně limitované. V případě zájmu o více informací můžete sledovat i speciální webovou prezentaci, jíž vývojáři z EA pro své fanoušky připravili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama