Sony má exkluzivitu na Black Ops III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony má exkluzivitu na Black Ops III

Sony má exkluzivitu na Black Ops III

Vojtěch Matěna

Vojtěch Matěna

16. 6. 2015 16:45 5
Reklama

V rámci E3 se stalo už takřka pravidlem, že se na tiskovce Microsoftu vždy představil nejnovější díl ze série Call of Duty. Tento rok to bylo jinak. Na Black Ops III totiž získalo časovou exkluzivitu Sony.

Exkluzivita spočívá ve vydávání DLC balíčků a map s předstihem pro majitele konzolí od Sony. Majitelé konzolí PlayStation 4 budou moci zároveň vstoupit do betaverze hry již v srpnu. O vývoj nejnovějšího dílu se opět stará známé studio Treyarch, tudíž klasický Zombie mód nebude chybět. Drobným překvapením je však přítomnost kooperativního singleplayeru až pro čtyři hráče, ovšem v této podobě se ho dočká pouze nová generace konzolí.

Během tiskovky Sony byl odhalen dvouminutový multiplayerový trailer. Hratelná ukázka se nesla ve vysokém tempu. Nechyběla střelba z luku nebo běhání po stěnách. Call of Duty: Black Ops III vychází na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Nemine však ani na staré konzole, byť v osekané verzi. Konkrétní datum vydání oznámen nebyl, ale s jistotou lze říci, že to bude někdy před Vánoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama