South Park se dočká pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka South Park se dočká pokračování

South Park se dočká pokračování

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

15. 6. 2015 23:48 8
Reklama

Ačkoliv by si na to před začátkem konference Ubisoftu vsadil málokdo, South Park: The Stick of Truth se dočká pokračování. S podtitulem The Fractured But Whole se na fanoušky řítí další díl parodie ze světa oblíbeného seriálu.

The Stick of Truth minulý rok příjemně zaskočil všechny hráče a o podobný kousek se budou Trey Parker a Matt Stone, tvůrci South Parku, snažit i tentokrát. Hráči se opět vžijí do role „The New Kida“, který se postupně setká s řadou známých postav kresleného univerza. V The Fractured But Whole se však místo na fantasy můžeme těšit na superhrdiny.

Pokračování přímo navazuje na původní hru – Cartman se rozhodne pro znovusjednocení celé party a hodlá se vydat do světa na ještě větší a velkolepější výpravu. Úhlavním nepřítelem se pro druhý díl stává Professor Chaos, postava poprvé účinkující v šesté sérii seriálu. Do jeho chýše jste se mimochodem mohli dostat během průchodu The Stick of Truth.

South Park: The Fractured But Whole zatím nezná datum vydání, již nyní je však dostupný k předobjednání. Hra je ve vývoji pro Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama