Square Enix odhalil pokračování NieRu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix odhalil pokračování NieRu

Square Enix odhalil pokračování NieRu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 6. 2015 17:46
Reklama

Od vydání prvního dílu akčního RPG Nier uplynulo už pět let a fanoušci značky, která je spin-offem známější série Drakengard, tak jistě mají zálusk na pokračování. To dnes pro PlayStation 4 oznámil Square Enix.

Nejzajímavějším na celém oznámení přitom je fakt, že se na pokračování Nieru budou podílet vývojáři studia Platinum Games (Bayonetta, Vanquish), což naznačuje akčnější pojetí. Hra prezentovaná pouze jako Nier New Project je zatím v rané fázi vývoje, a tak nemáme moc informací. Známo ostatně není ani finální jméno. Více se ale dozvíme na podzim, tedy pravděpodobně někdy na konci září na Tokyo Game Show.

Jisté ovšem je, že se na Nieru podílí řada známých lidí. Šéf vývoje Joko Taro, který šéfoval už prvnímu dílu a spolupracoval i na sérii Drakengard, dokonce vystoupil přímo na pódiu ve vtipné masce připomínající cibuli. Ta rozesmála nejen publikum v sále, ale i naše moderátory.

Nyní se už můžete mrknout na první video, které se zaměřuje především na detaily prostředí. Na konci je ale možné spatřit i ženskou postavu se světlými vlasy, chladným pohledem a ostrým mečem. Půjde o novou hlavní hrdinku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama