Film Uncharted je opět bez režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Uncharted je opět bez režiséra

Film Uncharted je opět bez režiséra

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

25. 6. 2015 12:41 3
Reklama

Z filmové adaptace série Uncharted odstoupil i třetí režisér. Tvůrce Seth Gordon, v jehož portfoliu najdeme takové zajímavosti jako skvělou komedii Šéfové na zabití nebo dokument The King of Kong, který skutečně je o videohrách, totiž ukončil svou spolupráci se Sony Pictures a projekt je nyní neoficiálně u ledu.

Stalo se tak po škrtech, které sebou přinesl nový šéf Sony Pictures, Tom Rothman, jenž přejal pozici po Amy Pascalové v únoru 2015. Podle serveru Heroic Hollywood (a několika dalších zdrojů) Rothman velmi významně seškrtal rozpočet a požadoval v podstatě opětovné napsání celého filmu, aby se z něj namísto novodobého Indiana Jonese stal v podstatě filmový Resident Evil. To znamená malý rozpočet, málo herců, špatné triky, ale docela dobrá atmosféra, za kterou je zodpovědný režisér s vizí.

Film Uncharted se pomalu, ale jistě začíná přesouvat do pozice nechtěného dítka. Gordon je totiž už minimálně třetí režisér, který od filmu dává ruce pryč. Jeho předchůdci David O. Russell (Oscarové Silver Linings Playbook a The Fighter) a Neil Burger (například Iluzionista) už se dávno přesunuli na jiné projekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama