Fallout 4 je v podstatě už hotový
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 je v podstatě už hotový

Fallout 4 je v podstatě už hotový

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 6. 2015 09:15 24
Reklama

Jedno z největších překvapení okolo Fallout 4 bylo, že relativně nedávno odhalená hra vyjde v rámci několika měsíců. Server Games Radar vyzpovídal hlavu marketingu a PR v Bethesdě, Peta Hinese, proč hru odhalil až pět měsíců před vydáním.

"Nejsnazší odpověd je ta, že nám přišlo, že si to prostě můžeme dovolit," shrnul Hines myšlenky za dlouhodobém tutlání probíhajícího vývoje. "Kdybychom si nemysleli, že pět měsíců stačí na vybudování nadšení a zájmu okolo hry, tak bychom titul oznámili dřív. Částečně se na rozhodnutí podepsalo to, že jsme věřili, že nám to projde."

Nadšení z oznámení her necítí jen fanoušci, ale i sami vývojáři, které zájem o jejich práci těší. Tedy i proto Hines preferuje styl, se kterým se oznámil Fallout 4: "Je to taky mnohem zábavnější než: 'Tady je tisková zpráva, tady je trailer a, nevím, za pár měsíců vám ukážeme trochu víc.'"

"Jsme velice blízko dokončení, což je prostě třeba, jestli chcete hru vydat za pět měsíců. Je opravdu zábavné se dostat takhle daleko, nic neříkat a pak náhle Baf! Podívejte se, co všechno tam máme! A to jsme ani neukázali to všechno, co ve hře je. Byl to jen takový šiřší pohled." lišácky uzavřel Hines pozadí jednoho z nejhezčích herních odhalení tohoto roku.

Fallout 4 vyjde 10. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama