Vydavatel registruje domény Mafia 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydavatel registruje domény Mafia 3

Vydavatel registruje domény Mafia 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 6. 2015 11:14 19
Reklama

Na E3 jsme se nakonec navzdory některým náznakům oznámení nové Mafie bohužel nedočkali. Teď to ale vypadá, že by odhalení hry přeci jen nemuselo být daleko.

Společnost Take-Two Interactive, která kromě Rockstar Games vlastní i 2K Games, si měla zaregistrovat několik domén, které se vážou k Mafii 3. Ačkoli zfalšovat podobné domény není obvykle nikterak těžké a nebylo by to poprvé, kdy by se údajné adresy ukázaly ve skutečnosti jen rafinovaným podvodem, naděje žije. V tomto konkrétním případě totiž míří na servery take2games.com a rockstargames.com, což už vypadá docela zajímavě.

Pochopitelně to ale může znamenat jen to, že si držitel práv snaží ohlídat linky před doménovými spekulanty, což také není nic výjimečného. Poslední zajímavé zprávy o třetí Mafii probublaly na internet letos v lednu, kdy se americký dabér Vita Scaletty z druhého dílu Rick Pasqualone na Twitteru vyjádřil, že bychom se měli brzy dočkat nějakých zajímavých novinek. Jedna z teorií tvrdí, že se nový díl bude odehrávat ve státě Louisiana a v Take-Two už údajně sháněli i protagonisty, kteří by propůjčili hlas a podobu třem hlavním hrdinům novinky, jimiž mají být Franklin, Tony a Mickey.

I když je série Mafia neodmyslitelně spjata s americkými kulisami, má přirozeně velmi blízko k Evropě. Nejen kvůli italským kořenům samotných gangsterů, ale samozřejmě především díky tomu, že se zrodila v Brně. A tak se začalo ihned po odhalení domén živě spekulovat, že by si mohlo 2K šetřit oznámení hry na kolínský Gamescom. Co myslíte vy, je odhalení nové Mafie skutečně na spadnutí?

Vydavatel registruje domény Mafia 3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama