Limitovaná edice Black Ops 3 s ledničkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Limitovaná edice Black Ops 3 s ledničkou

Limitovaná edice Black Ops 3 s ledničkou

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 7. 2015 11:37 4
Reklama

Pátrám v paměti a opravdu mě nenapadá ani jeden případ, kdy by se ke hře jako bonus dávala jakákoliv kuchyňská elektronika. Bez ohledu na kvality hry Call of Duty: Black Ops 3 tak lidé z Activisionu pravděpodobně drží prvenství, protože k limitované edici nabídnou stylizovanou mini ledničku!

Edice nese označení Juggernog a dosud nepotvrzená cena by se měla točit kolem dvou set dolarů. Jak už bylo řečeno, hlavním lákadlem je lednička na 12 standardních 0,33ml plechovek, která je stylizovaná do svého originálního předobrazu ze zombie módu předchozích dílů. V kolekci navíc samozřejmě naleznete hru, dále soundtrack, season pass, steel book, digitální bonusy a také podtácky v plechové krabičce.

Kolekce Juggernog by měla být v prodeji i v České republice, pokud tedy uvažujete o vylepšení vašeho nerdovského koutku, lednička by mohla pomoci. Ostatně, cena nudných bílých mini ledniček se pohybuje zhruba ve stejné relaci. Další informace v souvislosti s Call of Duty a zombie módem by měly připlout co nevidět, a to díky Comic-Conu v San Diegu, pro který bylo naplánováno nejedno velké oznámení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama