Se zombíky se v Black Ops utká Jeff Goldbum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Se zombíky se v Black Ops utká Jeff Goldbum

Se zombíky se v Black Ops utká Jeff Goldbum

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 7. 2015 12:13 3
Reklama

Říkejte si, co chcete, ale trailery prostě Call of Duty, nebo obecně Activision umí. I když už jsem pár let Call of Duty nehrál a moc tomuto typu akce nefandím, nová ukázka má zase šmrnc. A jako obvykle se na tom vedle atraktivní stylizace podílí především skvěle zvolený hudení doprovod.

Treyarch na Comic-Conu v americkém San Diegu představil první informace o populárním zombie módu, který se dočká v Call of Duty: Black Ops 3 velkolepého comebacku. Na rozdíl od kampaně situované do budoucnosti se bude kooperativní multiplayrový mód nazvaný Shadows of Evil odehrávat ve čtyřicátých letech a má kouzelnou retro atmosféru, která vám minimálně na pohled a na poslech ne náhodou může připomenout třeba sérii BioShock nebo L.A. Noire. Když se ale zadíváte na video podrobněji, všimnout si můžete i jisté podobnosti s neprávem opomíjenou komiksovou akcí The Darkness.

Hráči se postaví nejen armádám nemrtvých, ale i obřím potvorám, které budou likvidovat s pomocí dobového arzenálu, ale i řady neobvyklých hraček. Chybět nebudou ani upgrady a zvláštní schopnosti jim propůjčí kouzelná žvýkačka z typického dobového automatu. A jako obvykle se se zombíky utkají hrdinové, jimž propůjčily podobu i hlas známé tváře - Jeff Goldbum, Heather Graham, Neil McDonough, Ron Perlman a Robert Picardo, kterého možná podle jména nepoznáte, ale proslavil se rolí Holodoktora v seriálu Star Trek: Voyager. Picardo už se dokonce podílel na dabingu Black Ops 2 i prvního dílu Black Ops, kde namluvil Roberta McNamaru, někdejšího ministra obrany v Kennedyho vládě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama