Sledujte uniklé záběry z Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte uniklé záběry z Hitmana

Sledujte uniklé záběry z Hitmana

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 7. 2015 07:29 5
Reklama

Po zprávě z minulého týdne, ve které vývojáři z IO Interactive upřesnili, že nový Hitman bude vycházet po částech, se stala další nepříjemná věc. Na internet totiž unikla alfaverze zmiňované hry a hráči samozřejmě uploadují jedno video za druhým.

Ačkoliv se distributor Square Enix snaží zasáhnout a přinutit streamovací služby, aby videa ze svých serverů smazali, stále je možné sledovat 11 minut z mise, která byla novinářům představována na E3. Video však obsahuje celou řadu neviděných pasáží a vy tak máte možnost v prvním náznaku zjistit, jak to bude s oblíbenými herními mechanismy série.

Řeč je samozřejmě o stealth postupu, převlecích a tichém zabíjení vybraných cílů, v čemž by měl Agent 47 opět excelovat. Při sledování ale mějte na zřeteli, že se skutečně jedná o záběry z alfaverze - tedy takové, která zejména po grafické stránce nereprezentuje výslednou kvalitu hry. Na záběrech je očividné, že postavám chybí celá sada animací, nedokončené je i osvětlení a s ním spojené stíny a spoustu dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama