Konami: Nemažeme lidem na dálku P.T.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami: Nemažeme lidem na dálku P.T.

Konami: Nemažeme lidem na dálku P.T.

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 7. 2015 12:26 2
Reklama

Na internetu se objevily spekulace, že Konami nějak na dálku automaticky maže digitální kopie P.T., které si někteří uživatelé prozíravě stáhli a nechali v PS4, než definitivně hratelný teaser zrušených Silent Hills zmizel z PSN.

Zdá se, že legenda okolo P.T. bude ještě hodně dlouho živá. Zvlášť, když jí prodlužují aktivní léta podobné kachny. Na webu se objevilo několik zaručených zpráv o tom, že lidem zmizela jejich hra sama od sebe z disku a ve všem mělo mít prsty samozřejmě nenáviděné Konami. Jde prý ale o falešný poplach a mluvčí firmy dohady rychle popřel.

Konami podle něj rozhodně na dálku neodstraňuje P.T. z konzolí. Podle všeho si zřejmě takto "postižení" uživatelé smazali hru omylem sami a vydavatel se brání, že on nebo Sony ani nemají žádné prostředky, které by jim umožnili něco podobného udělat.

Není to přitom poprvé, kdy se kolem pohrobku Silent Hills objevila nějaká podobná fáma. Když Konami stáhlo hru nejprve z PS Storu a posléze ji už neumožnilo znovu stáhnout ani lidem, kteří si ji dříve aktivovali, objevila se jiná podivná historka. Podle té pro změnu nebylo možné konzoli používat, dokud uživatel nesmazal P.T. z disku, protože hratelný teaser měl působit nějaký konflikt s připojením do PSN. Ani tyto informace o zablokování konzole se však nepodařilo potvrdit a hlášené případy spolehlivě doložit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama