Mission: Impossible se inspirovala Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mission: Impossible se inspirovala Uncharted

Mission: Impossible se inspirovala Uncharted

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 7. 2015 10:48 3
Reklama

Režisér filmu Mission: Impossible - Rogue Nation Christopher McQuarrie se na internetu pochlubil, že scéna s letadlem ze hry Uncharted 3: Drake's Deception inspirovala obdobnou sekvenci v pokračování akční filmové série.

Když byl McQuarrie tázán na to, jak vznikla scéna, v níž se Tom Cruise coby agent Ethan Hunt potýká s obřím letounem, režisér odvětil, že za ní stojí týmové úsilí a Uncharted. Na tento tweet zareagoval Justin Richmond, jeden z režisérů hry, s všeříkající hláškou “you just made my month”.

Pátý díl akční série s Tomem Cruisem v hlavní roli se začne v českých kinech promítat s prapodivným podtitulem Národ grázlů od 30. července. Není přitom vůbec bez zajímavosti, že to je už druhá zmínka o sérii Uncharted v souvislosti s filmovým průmyslem ve velmi krátké době. Začátkem července jsme vás informovali, že talentovaný hollywoodský režisér a scénárista J.J. Abrams považuje úvodní sekvenci z Uncharted 2 za nejpovedenější intro vůbec.

Právě J.J. Abrams přitom režíroval i třetí díl série Mission: Impossible z roku 2006. Kruh se uzavírá. Teď už snad jen zbývá, aby autoři Uncharted z Naughty Dog natočili šestku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama