Vývojáři reagují na únik záběrů z Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři reagují na únik záběrů z Hitmana

Vývojáři reagují na únik záběrů z Hitmana

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 7. 2015 10:35 1
Reklama

Už během uplynulého víkendu bylo poměrně živo kolem chystaného pokračování série Hitman - někdo z vybrané skupiny testerů vypustil na internet záběry z uzavřeného alfatestu a vvýojáři, potažmo lidé ze Square Enix, měli co dělat, aby všechny úniky pochytali.

Důvod je nasnadě - prezentovat světu nehotovou alfaverzi může značně ovlivnit obecný názor na očekávanou kvalitu, v případě Hitmana se ale nic zásadně špatného neděje. Proto se i komentář komunitního manažera Travise Barboura na Twitteru obešel bez přehnané kritiky a spíše naopak lidé možnosti a vzhled alfaverze chválí. "Hra vypadá lépe a také se lépe hraje v porovnání s tím, co jste mohli vidět. Samozřejmě přineseme důkazy," napsal i přesto Barbour.

Na dotaz, kdy se důkazů dočkáme, však odpověděl vyhýbavě. Dle jeho slov budeme muset určitě nějakou chvíli počkat, pravděpodobné však je, že další porci záběrů, případně i hratelnou sekvenci dostaneme možnost zhlédnout na Gamescomu, který se uskuteční začátkem srpna v německém Kolíně nad Rýnem. Do té doby můžeme pouze spekulovat nad tím, zda se i ve světle informací o rozdělení obsahu na části máme opravdu nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama