Destiny plánuje velké rebalancování zbraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny plánuje velké rebalancování zbraní

Destiny plánuje velké rebalancování zbraní

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 7. 2015 10:10 9
Reklama

Ještě před příchodem nové hrozby v podobě Taken Kinga čekají Guardiany rozsáhlé změny v otázce účinnosti zbraní, a to jak tříd, tak i konkrétních případů. Na svém blogu vývojáři z Bungie přesně vypsali, jakých úprav se pušky a pistole dočkají a chvála Travellerovi, jistého nerfu se dočká Gjallarhorn, ze kterého se v poslední době stala povinná vstupenka do endgamových PvE aktivit.

Oblíbený raketomet dominuje požadavky k pozvánkám do raidů, Nightfall striků a vyšších úrovní Prison of Elders na LFG serverech. Snížením zranění sekundárních střel chce Bungie docílit, aby Gjallarhorn pozbyl své pozice jako často jediné řešení náročných bossfightů. Hráči bez Gjallarhornu nebývají pozvaní do fireteamů endgamových her, což by měa změna také napravit. Přiložený graf ukazuje téměř třetinovou přítomnost raketometu v poměru s ostatními těžkými zbraněmi v PvE aktivitách za poslední měsíc.

Destiny plánuje velké rebalancování zbraní
i Zdroj: Hrej.cz

Podobné změny se dotknou i exotického Thornu, který se v poslední době stává velice oblíbenou výzbrojí Guardianů, kteří se vypravují do Trials of Osiris. Příruční dělo bude v PvP mírně oslabeno - jeho jed způsobí jen třetinové zranění, ale bude se moci dalšími zásahy až zpětinásobit.

Jak bylo napsáno, rebalancování se dotýká i dalších exotických zbraní a celých tříd. Jejich dlouhý a výživný přehled a myšlenkové pochody, které za nimi stojí, naleznete ve vyčerpávajícím postu na blog vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama