Soundtrack The Last of Us vyjde na vinylu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soundtrack The Last of Us vyjde na vinylu

Soundtrack The Last of Us vyjde na vinylu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 7. 2015 10:12 3
Reklama

Podmanivý soundtrack rozhodně patří mezi mezi základní stavební kameny úspěchu The Last of Us. Hudba argentinského skladatele Gustava Santaolally tento týden vychází také na desce.

Za 75 dolarů dostanete úžasný hudební klenot v tomu odpovídajícím balení. Výtvarníci Olly Moss a Jay Shaw se postarali o nadčasovou grafiku soundtracku, ale to nejdůležitější se nachází uvnitř balení pochopitelně. Na čtyřech gramofonových deskách se můžete zaposlouchat do kompletního soundtracku ze hry, ale i rozšíření Left Behind. Tenhle nádherný sběratelský kousek si můžete už od zítřka objednat zde.

Gustavo Santaolalla, který hudbu k The Last of Us složil, se proslavil tím, že získal Oscara hned dvakrát v po sobě jdoucích ročnících. V roce 2005 za hudbu k filmu Zkrocená hora a o rok později za soundtrack k filmu Babel. Akční survival horor byla jeho jeho první zkušenost s herním průmyslem a bohužel zatím také poslední. Doufejme, že se brzy k videohrám vrátí a rozhodne se složit hudbu třeba pro některý z dalších titulů studia Naughty Dog.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama