Kodžima a del Toro dělají na novém titulu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima a del Toro dělají na novém titulu

Kodžima a del Toro dělají na novém titulu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 7. 2015 07:40 15
Reklama

V duchu hesla "Alespoň jedna zpráva o P.T. týdně" vám dnes přinášíme skutečnou bombu. Dejte pozor, aby vám z toho oznámení nezaskočila snídaně, protože vysněné duo Kodžima-del Toro je zpátky.

To, že Konami odpískalo Silent Hills, prý neznamená, že je konec spolupráci mezi Kodžimou a del Torem. Naplnila se tak vize těch fanoušků, kteří tvrdili, že tahle silná dvojice Konami nepotřebuje k tomu, aby se spolu vrhla na vysněný projekt. V rozhovoru pro IGN Guillermo del Toro prohlásil, že miluje pracovat s autorem Metal Gearu a že jsou nadále v kontaktu.

“Stále jsme přátelé a pracujeme na tom, abychom udělali něco společně. Ale nebudou to Silent Hills,” potvrdil del Toro neoficiálně nový projekt, na jehož oznámení dychtivě čekali fanoušci po celém světě. Slavný filmový režisér znovu zopakoval, že chtěli u Silent Hills společně posunout hranice možného na nových konzolích a udělat titul, který si pohraje s vaší hlavou. To by mohlo znamenat, že o něco podobného se chtějí pokusit i v případě nového projektu.

“Jeden ze skvělých momentů v Metal Gearu byl Psycho Mantis. Celá ta myšlenka, že hra s vámi může komunikovat," prohlásil del Toro. Pokud celý Kodžimův odchod z Konami není jen jedna velká blamáž, jak někteří fanoušci nadále věří, bude dost možná podzimní vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain znamenat nejen konec něčeho, co máme rádi, ale také nový začátek. A ten teď vypadá hodně lákavě…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama