Víc Pip-Boyů pro Fallout 4 už nevznikne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víc Pip-Boyů pro Fallout 4 už nevznikne

Víc Pip-Boyů pro Fallout 4 už nevznikne

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 7. 2015 07:36 11
Reklama

Enormní zájem o sběratelskou edici Falloutu 4 s nositelnou replikou Pip-Boye způsobil, že se sběratelka vyprodala prakticky všude po světě velice brzy po ohlášení. Zájem o edici trvá, ale Bethesda krčí rameny a říká, že více kusů už nebude.

Pete Hines potvrdil v rozhovoru pro GameSpot, že se snažili v reakci na neutuchající zájem fanoušků objednat více Pip-Boyů, ale výrobci zkrátka nemají ve svých plánech čas na produkci více futuristických náramků.

"Dostali jsme se do bodu, kdy nám lidi z produkčních továren říkali 'Je nám to líto, ale déle výrobu neudržíme. Víc jich udělat nezvládneme,'" řekl v rozhovoru Hines.

Momentálně se sběratelské edice s Pip-Boyem stále vyrábějí, ale produkce tím pokryje pouze současné předobjednávky.

"Nechali jsme udělat strašnou spoustu Pip-Boyů, pak jsme jich objednali víc a pak ještě víc. Myslím, že jich je víc než jakékoliv jiné sběratelské edice, kterou jsme kdy vydali."

Pip-Boy z edice bude sloužit jako náramek pro telefon, na kterém si hráči budou moci spustit doprovodnou aplikaci simulující funkcionalitu herního Pip-Boye. Hráči si budou moci skrze telefon upravovat inventář, kontrolovat statistiky, přehrávat holopásky, apod.

Fallout 4 vychází 10. listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama