První trailer z Mafie 3 je tady! A v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První trailer z Mafie 3 je tady! A v češtině

První trailer z Mafie 3 je tady! A v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 8. 2015 12:06 201
Reklama

Píše se rok 1968 a pravidla se změnila. Po několika letech ve Vietnamu ví Lincoln Clay jednu věc jistě: Rodina nejsou ti, mezi které se člověk narodí, ale ti, pro které zemře. Podívejte se na první video ze hry.

Hlavní hrdinou hry bude černošský válečný veterán a sirotek Lincoln Clay, s nímž se život ani trochu nepáral. Nepotvrdily se tak spekulace, že by v duchu GTA V měla hra hned několik hratelných hlavních postav. Alespoň zatím ne. Hra se bude odehrávat v 60. letech minulého století v americkém New Orleans, což se naopak předpokládalo správně.

Mafia 3 vyjde na PC, PS4 a Xboxu One v příštím roce. A už skutečnost, že je první trailer opatřen oficiálními českými titulky v den světové premiéry, podle nás svědčí o tom, že vývojáři ze studia Hangar 13 rozhodně nezapomněli, kde má Mafia své kořeny a zřejmě nejvášnivější komunitu fanoušků.

Z traileru už nyní můžeme usuzovat leccos a první “konspirační teorie” na sebe nenechaly dlouho čekat, viz třeba naše diskuze. Jedno je ale jisté už nyní. Soundtrack opět bude patřit mezi výrazné přednosti hry a hned dvě skladby v jedné ukázce dávají tušit, že rádio budeme opět ladit s velkou chutí.

Hlavní hrdina nebude však ve hře čelit jen démonům vlastní minulosti, ale třeba i rasismu ze strany policie. Rasové otázky ostatně budou zřejmě provázet celou hru, když se Lincoln Clay pustí do křížku s italskou mafií, která se ho rozhodla zlikvidovat. Na své cestě za spravedlivou odplatou naštěstí narazí na nejednoho spojence z řad vůdců ostatních gangů. Patří mezi ně třeba Cassandra ovládající Haiťany, Burke a jeho Irové a nebo hlavní hrdina minulého dílu Vito Scaletta! V duchu hesla nepřítel mého nepřítele je můj přítel se na oplátku za nějakou tu službičku dostanete k jejich speciálním schopnostem.

K dispozici jsou už i první obrázky přímo ze hry.

Průběžně doplňujeme podrobnosti

A vedle prvního traileru se německý server PC Games dostal přímo ke hraní a pořídil z něj několik záběrů, které prozrazují hrozně moc. Mrkněte na ně!

A aby těch informací nebylo málo, chlápek nejvíc vpravo v traileru je Vito Scaletta, hlavní hrdina hry Mafia 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama