Chystá se další update do Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se další update do Zaklínače 3

Chystá se další update do Zaklínače 3

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 8. 2015 15:37 38
Reklama

Autoři třetího Zaklínače nesedí v létě jen tak na židli a snaží se svou hru vylepšovat co to jde. Patch s pořadovým číslem 1.08 sice ještě nebude obsahovat žádanou změnu v podobě přidání módu New Game+, ale právě vydání této podstatné změny je zřejmě velmi blízko, neboť patch hru "připravuje" na její příchod.

A co že vlastně jedna nula osmička opravuje? Není toho málo. Po drastických změnach v předchozí aktualizaci se leckomu začal Zaklínač 3 chovat trochu podivně, mně konkrétně se razantně zvýšila kadence bugu, který nenahrál textury ve vnitřcích budov. I na to autoři pamatují a jednou z oprav adresují právě tento problém. Další podstatnou změnou je možnost udělat kotoul ve stylu Dark Souls, abyste zmírnili ztrátu životů po pádu z výšky. Novinkou je také "Wolven Hour" lektvar, který lze aplikovat na vaše vybavení, na nějž byste za normálních okolností (nebo v případě, že jste obětí "škálování" z předchozího patche) neměli nárok. Nově ho můžete hodinu používat a buď se s ním pořadně nalevelovat, nebo najít jiné.

Spousty změn se v patchi 1.08 dotknou dokončování konkrétních questů, s nimiž hráči měli problémy. Ne snad ani proto, že by byly příliš těžké, ale hra jim jednoduše neumožnila quest ukončit, ačkoliv měli vše splněno. Kompletní seznam je poměrně dlouhý a celý si ho můžete pročíst na oficiálních fórech hry. Patch by se nejdřívě měl, v rozmezí pár dní, představit na PC a následně se objevit i pro konzolové verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama