PlayStation 4 prý čeká další vlna remasterů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation 4 prý čeká další vlna remasterů

PlayStation 4 prý čeká další vlna remasterů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 8. 2015 15:53 60
Reklama

Tohle většina z vás nejspíš neuslyší moc rád. Ale je to logické. Zatímco Microsoft může díky rozjíždějící se zpětné kompatibilitě začít pomalu pouštět HD porty a remastery z hlavy, Sony si uvědomuje, že PlayStation Now není pro všechny. A tak vzkazuje: Je pravděpodobné, že budou vycházet další remastery na PS4.

Sony jasně naznačuje, že vydáním Uncharted: The Nathan Drake Collection snaha oživovat legendy z minulé generace konzolí na té současné nekončí. Šéf Sony Computer Entertainment Europe Jim Ryan prohlásil, že se plánují další hry. Sice nejmenoval konkrétní značky, kterých by se HD reedice mohly týkat, ale tuhle kapitolu prý rozhodně na PS4 neuzavírají.

“Víme, že existují spousty majitelů PS4, kteří dříve buď nehráli hry vůbec, anebo měli Xbox nebo Nintendo,” prohlásil Ryan s tím, že tito lidé neměli možnost zahrát si exkluzivní hry jako právě Uncharted. “Pokud se ale do remasteru máme pustit, musí to být velká hra,” říká rozhodně na konto případných kandidátů.

“Nemůžu být konkrétní, ale myslím, že je velmi pravděpodobné, že (remasterů) bude ještě víc,” dodal. Kromě trilogie Uncharted je v plánu rovněž PS4 port Heavy Rain a Beyond: Two Souls. Tak co za sérii nás čeká příště: LittleBigPlanet, Resistance nebo snad MotorStorm?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama