Chystá se další datadisk pro Diablo 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se další datadisk pro Diablo 3?

Chystá se další datadisk pro Diablo 3?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 8. 2015 13:17 4
Reklama

Všechny tři díly série Diablo se vždy dočkaly pouze jednoho datadisku. Jednička si užila Hellfire, dvojka Lord of Destruction a trojka Reaper of Souls. Jenže doba se změnila a dost možná konečně nazrála doba, aby Diablo dostalo těch datadisků víc.

Alespoň to tak trochu prozrazuje nabídka pracovních příležitostí na oficiálních stránkách. Je tam totiž sháňka po art directorovi na zatím neoznámený projekt, přičemž v požadavcích je "vášeň pro hry a velká znalost série Diablo."

Je to tak trochu ložené, protože datadisk pro World of Warcraft byl představen minulý týden, Hearthstone je stále "ve vývoji", Overwatch je po dlouhé době nová hra od Blizzardu a StarCraft II se blíží dokončení. Dává tedy smysl, že se právě teď rozjíždí práce na něčem, co v Blizzardu důvěrně znají a, jak všichni dobře víme, vynáší to peníze. Ať už by další datadisk pro Diablo byl o čemkoliv, bude to hit.

Pokud by se další rozšíření oznámilo, velmi pravděpodobně to bude ještě letos, konkrétně šestého nebo sedmého listopadu, kdy bude probíhat letošní ročník Blizzconu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama