Šéf Xboxu nahrál v Destiny přes 300 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šéf Xboxu nahrál v Destiny přes 300 hodin

Šéf Xboxu nahrál v Destiny přes 300 hodin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 8. 2015 15:10 9
Reklama

I když bezedná peněženka Sony zapříčinila, že si řada hráčů dlouho spojovala Destiny především se značkou PlayStation, doma je tato MMO akce i na Xboxu. A na nějakou částečnou exkluzivitu šéf xboxové divize Phil Spencer zřejmě moc nedá, protože vyšlo najevo, že v Destiny strávil více než 300 hodin.

Jak Phil Spencer tráví volný čas na něj práskl jeho kolega a další hlavoun z Microsoftu Mike Ybarra. Jak správně podotýká GameSpot, číslo je to úctyhodné i s ohledem na to, že Spencer bude pořádně vytížený člověk, který stráví spoustu času na cestách, a svůj volný čas musí určitě dobře zužitkovat. Hraní Destiny je zřejmě dost dobré.

Průměrný hráč Destiny přitom podle statistik Activisionu strávil ve hře “jen” 100 hodin, takže je Phil Spencer z tohoto pohledu dost hardcore fanoušek. Podrobné statistiky si můžete prohlédnout na jeho profilu na síti Bungie.net. Sám Spencer chce jít zřejmě příkladem, když minulý měsíc prohlásil, že celý videoherní průmysl má prospěch z toho, když lidé, kteří dělají rozhodnutí, sami hry skutečně hrají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama