Tvůrce Dark Souls míří do budoucnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Dark Souls míří do budoucnosti

Tvůrce Dark Souls míří do budoucnosti

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 8. 2015 13:45 11
Reklama

Prezident firmy From Software a tvůrce série Dark Souls/Demon's Souls, pan Hidetaka Mijazaki, se v rozhovoru pro GameSpot znovu rozhovořil o věcech, které plánuje do budoucna. Fanoušky sci-fi žánru zřejmě potěší to, že jeho "Mijazaki Touch" se chystá vystoupit z temného středověku o pár stovek let do budoucnosti.

Mijazaki si pustil pusu na špacír na letošním Gamescomu, ale už v červnu prostřednictvím tlumočníká vzkázal světu, že případný posun do budoucnosti bude pro celé studio velkým milníkem. Už jen proto, že Dark Souls, respektive Demon's Souls je posledním projektem, který Mijazaki započal ještě předtím, než se stal šéfem celého studia. Vzhledem k tomu, že From Software na Souls/Bloodborne sérii poměrně dobře vydělává, tak se skutečně jedná o velké rozhodnutí, které není možné brát na lehkou váhu.

To ovšem neznamená, že se na Souls věci zanevře a jakmile vyjde Dark Souls III, tak to znamená konec středověkých zatuchlých kobek a okamžitý nástup vesmírných korábů, kde budeme švihat paprskomety. Každopádně změna je v tomto případě určitě pozitivní věc a my už se nemůžeme dočkat, až se za půl roku/rok/v příštím desetiletí potkáme u odhalení Space Souls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama