Nové obrázky z Final Fantasy XV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky z Final Fantasy XV

Nové obrázky z Final Fantasy XV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 8. 2015 09:48
Reklama

Gamescom byl na informace o Final Fantasy trošičku skoupý, ale přesto se jsme se o očekávaném RPG dozvěděli několik zajímavostí. Především se tvůrci zavázali, že hra vyjde do konce příštího roku a ukázali příběhový trailer nastiňující témata hry.

Nicméně to není jediné, co Final Fantasy XV ve spojení s Gamescomem odhalilo. Záběry z japonské verze hry ukazují Noctise a jeho parťáky v souboji s nebezpečným Malborem. Chapadlovité monstrum patří mezi nejnepříjemnější nepřátelé v sérii a často dokáže hráče pořádně potrápit útokem Bad Breath, který celé partě způsobí různé negativní stavy včetně otravy, slepoty a dalších. Z ukázky je naprosto jasné, že Malboro škodí zdraví, a proto byste se mu měli vyhnout.

Šéf vývoje Hadžime Tabata v rozhovoru pro Dualshockers přiznal, že PC verze hry by se mohla objevit po vydání hry na konzole, ale vývoj se momentálně soustředí pouze na PS4 a XOne.

Nakonec na povrch vyplavaly tři nové obrázky, které představují nové lokace. Jeden nabízí pohled na "realistický" dungeon, ve kterém lidi nenajdeme, ale něco jiného dost možná ano. Druhý je pohled na hotel Leuille ve městě Lestallum, které vychází z architektury na Kubě. Třetí pak zachycuje partu v moderním autě, jak jede po dálnici okolo řeky. Hráči se budou moci rozhodnout, zda pojedou ke svému cíli, či zastaví a prozkoumají okolí a třeba naleznou to zvíře, před kterým varuje značka u silnice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama