Proč z Destiny zmizel Peter Dinklage?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč z Destiny zmizel Peter Dinklage?

Proč z Destiny zmizel Peter Dinklage?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 8. 2015 10:53 4
Reklama

Pokud patříte k hráčům Destiny, pravděpodobně vám neunikla informace o tom, že herec Peter Dinklage ukončil spolupráci s Bungie a jeho hlas, kterým byl nadabován pomocník Ghost, bude nahrazen hlasem Nolana Northa. Vývojáři nyní vysvětlují, co je k tomuto rozhodnutí vedlo.

V rozhovoru pro časopis Game Informer uvedl výkonný producent Mark Noseworthy, že hlavním a v podstatě jediným důvodem byla hercova velká vytíženost: "Spolupracovat s Dinklagem bylo skvělé, ale potřebovali jsme někoho, kdo bude mít více času. Nolan je profesionál (dabér - pozn. red.), to je celé."

Noseworthy pak uvedl, že Northovi je možné se ozvat a příští týden mít jeho hlas připravený k nasazení do hry, což je pro vývojáře samozřejmě velká výhoda a nemusí už tak hektické časové plány upravovat podle rozvrhu další osoby.

Ptát se však na důvody, proč bude hlas Ghosta nahrazen, a to napříč celou hrou, tedy nikoliv pouze od vydání datadisku The Taken King, je však na místě kvůli kontroverzi a kritice ze strany hráčů. Ta navíc už jednou přiměla Bungie, aby dabing v základní hře upravili a v již vydaných datadiscích pro jistotu Ghosta nenechali mluvit vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama