Guerrilla Games představili Aloy zblízka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guerrilla Games představili Aloy zblízka

Guerrilla Games představili Aloy zblízka

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2015 08:53 3
Reklama

Se zrzavou Aloy z PS4 exkluzivního titulu Horzion: Zero Dawn se blíže seznámíme až příští rok, kdy má hra odhalená na letošní E3 vyjít. Vývojáři však zaznamenali zájem o post-historickou hrdinku a vydali návod pro cosplayery (a především cosplayerky), ve kterém se věnují částem Aloyina oděvu a vzhledu.

Pohledy na modely Aloy a jejího luku ve vysokém rozlišení nabízejí poměrně jasnou představu o životě lovců a sběračů, kteří sdílejí svět s technologicky pokročilými roboty. Aloyin oděv kombinuje primitivní prvky jako kůže, hrubé tkaniny a provázky s kusy železných plátů a drátů, které odpadly z ulovených robotů.

Třeba souhra eloxovaného kabelu a hrubých dřevěných korálků, které Aloy nosí kolem krku, působí překvapivě dobře. Podobnou kombinaci přírodních a umělých prvků nalezneme i v jejím luku, který se skládá z dřevěného základu a mechanických pohyblivých částí.

Jak si Aloy nanáší oční stíny není úplně jasné, ale pokud se chcete dozvědět více o kultuře, ze které Aloy pochází a prohlédnout si její pihatý kukuč z blízka, mrkněte na vydané PDF nebo k nám do galerie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama