Crafting bude ve Falloutu 4 nepovinný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crafting bude ve Falloutu 4 nepovinný

Crafting bude ve Falloutu 4 nepovinný

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 8. 2015 07:43 3
Reklama

Někteří hráči rádi stráví čas v editorech a sestaví si vlastní ideální pušku nebo postaví post-apokalyptickou osadu, ale jiní na takové věci prostě nemají čas ani náladu. Fallout 4 své hráče do žadných takových aktivit nebude nutit a pokud chcete megapušku najít a ne si ji vytvořit, tak vás nikdo nezastaví.

"Je to naprosto volitelná věc, do které se můžete pustit, jestli chcete," pověděl o craftingu Pete Hines v rozhovoru pro Games Radar. "Jestli vás to nezajímá a chcete plnit úkoly a postupovat po příběhu, tak můžete celý ten crafting ignorovat."

Crafting s sebou přináší určité výhody, třeba pokud postavíte pěknou a bezpečnou osadu, mohou se do ní nastěhovat obchodníci, které pak budete mít při ruce. Jestli vám ale stavění městečka nepřijde zajímavé, můžete se bez této možnosti po celou hry obejít.

"Můžete hru dohrát a ani o crafting nezavadit, ale myslím, že jakmile mu přijdete na chuť, zaujme vás a budete si chtít s editory hrát," dodal Hines.

Fallout 4 vychází 10. listopadu na PC, Xbox One a PlayStation 4. Přečtěte si také naše dojmy z Gamescomu, kde nám byl předvedený bojový systém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama