Přání fanoušků v remaku Final Fantasy 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přání fanoušků v remaku Final Fantasy 7

Přání fanoušků v remaku Final Fantasy 7

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

17. 8. 2015 14:24 6
Reklama

Remake sedmého dílu série Final Fantasy se, dle slov samotných autorů, neobejde bez několika změn. Je to na jednu stranu pochopitelné, protože co frčelo v roce 1997 už dnes není tak úplně žhavé zboží. Na druhou stranu, nejeden pamětník jistě zaplaká nad každým změněným polygonem.

Japonská stránka My Navi dala možnost svým čtenářům vyjádřit se, zda hráli Final Fantasy VII v původní verzi. Těm, co odpověděli ano, pak navíc ještě podrobila průzkumu toho, co by si přáli změnit oproti původní verzi. Vzhledem k tomu, že vzorek 89 lidí nebyl příliš reprezentativní, je třeba brát tyto výsledky s rezervou. Na druhou stranu, jde o natolik zapálené fandy, že jejich názory zřejmě budou postupem času rezonovat v diskusních fórech po celém světě.

Na pátém místě se s devíti procenty umístila změna v podobě vylepšení scén s postavou rošťačky Yuffie Kisaragi. Je pravda, že zrovna ona by si svou příběhovou linii zasloužila vylepšit možná ze všech nejvíc. Pochopitelně, pokud nepočítáme Vincenta Valentine. Čtvrtý skončil s 11,2 procenty vylepšený konec. Těžko cokoliv namítat - pokud se někomu nelíbil definitivní konec hry, zřejmě ho bude chtít změnit.

Se třetím a druhým místem zřejmě nelze příliš polemizovat a je to něco, s čím počítají rovněž lidé z vývojářského týmu. Třetí skončila plná podpora dabingu u všech postav (13,5 procent) a druhá zase možnost mít na výběr v Gold Sauceru z více mini her (20,2 procent). Největší rozpaky ale vzbudilo první místo, které, pokud si nechcete odhalit jeden z mnoha příběhových zvratů FF VII, raději ani nečtěte. Pochopitelně jde o možnost přivést zpět k životu postavu Aeris (32,6 procent). Vzhledem k tomu, že lidé ze Square Enix dlouho odmítají jakoukoliv změnu, týkající se scény s Aeris a její smrtí, nedá se moc očekávat, že zrovna tato část bude změněna. Ale kdo ví...

Co byste si v remaku Final Fantasy VII přáli změnit vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama