Betatest Black Ops 3 byl zahájen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Betatest Black Ops 3 byl zahájen

Betatest Black Ops 3 byl zahájen

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 8. 2015 09:28 17
Reklama

O několik hodin dříve, než bylo původně plánováno, odstratoval multiplayerový betatest nového Call of Duty Black Ops 3 na konzoli PlayStation 4. Co všechno nabízí?

V první řadě dávají vývojáři najevo, že chtějí jako první otestovat kompetitivní část, proto nejsou do bety zahrnuty žádné části příběhu nebo zombie módu. Na druhou stranu ale obsahem nešetří a nabízí hned tři mapy, po nichž se mohou hráči prohánět.

První z nich nese název Hunted a vezme vás do Etiopie. V boji zde budete moci využít jeskyně a skrytá místa pro precizní práci odstřelovačkou. Dále na vás čeká výzkumné zařízení Combine, umístěné na Saharu, kde si užijete jak souboj v interiérech, tak vertikální pojetí boje, na které vsadil i předchozí díl. Cestu kolem světa pak zakončíte v zatopeném Singapuru na mapě Evac, kde budete o přežití bojovat v opuštěné evakuační zóně. Tipujeme, že především poslední mapa bude jako dělaná pro mód se zombíky.

Co se týče modů, ve výše uvedených lokacích budete moci hrát Team Deathmatch, Hardpoint, Demolition, Domination, Kill Confirmed, Capture the Flag a Search and Destroy. Ano, počítáte správně, je jich sedm! Podobně rozsáhlý je pak i počet elitních vojáků, tzv. specialistů, kteří přichází s již předpřipravenými sety výbavy a schopností. Pokud vám však ani jeden z šestice vybraných hrdinů či hrdinek nesedne, budete mít i možnost vytvořit si specialistu vlastního a uzpůsobit si hru k obrazu svému.

Multiplayerová beta běží na konzoli PlayStation 4 s týdenním předstihem před XOne a PC verzí, všechny výše uvedené informace budou pro další platformy platit stejně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama