GTA V na konzolích se už brzy dočká editoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V na konzolích se už brzy dočká editoru

GTA V na konzolích se už brzy dočká editoru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 8. 2015 10:16 13
Reklama

Rockstar Editor je nesmírně populární a výkonný nástroj, který si až dosud mohou užívat jen ti, kteří hrají Grand Theft Auto V na PC. Původně exkluzivní prvek se ale, jak už vývojáři dříve slíbili, brzy objeví i na Xboxu One a PS4.

Na PC editor začal fungovat v dubnu 2015. Hráčům umožňuje nahrávat, stříhat a sdílet nejen záběry z vlastního hraní, ale vytváře také úplně nová originální videa a krátké filmy. Že se střihací program objeví i na konzolích, slíbili Rockstar už v květnu, ale bez dalších podrobností.

A upřímně řečeno, není se čemu divit, že to nějaký čas trvalo, než dal znovu vědět. Převést komplexní editor z PC na konzole určitě nebyl lehký úkol, takže ve výsledku je možná spíš příjemným překvapením, že se fanoušci dočkají takhle brzo. Konkrétně to má být už v příštím updatu hry.

Z pochopitelných důvodů už vývojáři dříve vyloučili, že by se mohl Rockstar Editor objevit i na starých konzolích, protože Xbox 360 ani PS3 nemají dostatečný výkon k tomu takovou nástavbu zvládnout. A občas je vlastně s podivem, že na nich vůbec funguje GTA V jako takové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama