Závody FlatOut se vrací se čtvrtým dílem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závody FlatOut se vrací se čtvrtým dílem

Závody FlatOut se vrací se čtvrtým dílem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 8. 2015 10:25 11
Reklama

Ani Sauronovo oko nemohlo vidět všechno, proto děkujeme čtenáři s přezdívkou TLanda, který nás upozornil na tiché oznámení dalšího dílu bláznivé závodní série FlatOut. Čtvrtý díl vyjde s podtitulem Total Insanity v příštím roce na PC, PS4 a Xbox One.

O vývoj hry se nově postarají lidé ze studia Kylotonn Games, kteří spolupracují s vydavatelem Strategy First a dalším týmem schopných lidí z Tiny Rebel Games. A zcela upřímně - po absolutně zpackaném třetím díle nemají noví vývojáři co ztratit.

Kořením hry budou samozřejmě drsné závody plech na plech, fyzikální systém reflektující historický vývoj značky a také notná dávka nostalgie. Čtvrtý díl by totiž měl cílit na hráče předchozích her a Kylotonn Games slibují, že komunitu fanoušků zapojí do vlastního vývoje. V tuto chvíli je tedy možné hlasovat o tom, která z oblíbených map se objeví v Total Insanity s tím, že do budoucna by měly být možnosti, jak ovlivnit finální podobu hry, ještě rozšířenější. Vývojáři jsou v tomto směru ale zatím skoupí na slovo a za nás jen doufáme, že nezůstanou pouze u hlasování.

Více informací včetně postupně vydávaných videí s demonstracemi prototypů, můžete sledovat na oficiální stránce hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama