Twitch nearchivuje streamy Until Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitch nearchivuje streamy Until Dawn

Twitch nearchivuje streamy Until Dawn

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 8. 2015 10:38 3
Reklama

V podmínkách fungování služby Share na PS4 Sony uvádí, že si vyhrazuje právo znemožnit archivaci streamů odvysílaných skrze službu Twitch. A ačkoliv se k tomuto kroku takřka nikdy neuchyluje, v případě Until Dawn dělá výjimku a záznam se nezachová.

S vydáním hry si toho všimli sami hráči a potvrdili, že v případě streamování skrze řešení třetích stran (typicky grabovací karty), zůstává video dostupné i po odvysílání. Bohužel, právě funkce Share je pro streamování z PS4 využívána nejčastěji a problém tím pádem vyřešen není.

Postup Sony se dá na jednu stranu pochopit - vývojáři by si asi jen neradi přáli, aby někdo vyzrazoval zvraty a důležitá rozhodnutí v jejich hře - na druhou stranu se ale Until Dawn právem pyšní tím, že ve hře může vznikat spoustu kombinací a že žádný průchod nebude úplně stejný.

I z tohoto hlediska se zástupci společnosti Twitch Interactive případem zabývají a údajně již kontaktovali Sony se žádostí, aby funkci archivace u Until Dawn opět povolili. Ze Sony se ale zatím neozývá vůbec nic a vzhledem k tomu, jak k podobným situacím přistupoval japonský gigant v minulosti je nepravděpodobné, že se situace v nejbližší době změní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama