Nápady si Battlefront z Battlefieldu nepůjčuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nápady si Battlefront z Battlefieldu nepůjčuje

Nápady si Battlefront z Battlefieldu nepůjčuje

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 9. 2015 14:18 3
Reklama

Vývojáři z DICE se úpěnlivě brání jakýmkoli nařčení stran toho, že by měl nový Battlefront jen vykrádat sérii Battlefield. Nejde prý o žádný Star Wars “skin”, obě hry nemají sdílet žádné podstatné mechanismy.

Obě jsou akce. Hrají se v multiplayeru. Hráči v nich ovládají vozidla. To nicméně nemá znamenat, že se z Battefrontu vyklube jen přemalovaný Battlefield. Tvrdí to alespoň generální manažer DICE Patrick Bach. Na tento názor má rozhodně právo, přesvědčit o něm hráče a fanoušky už bude ovšem těžší. Koneckonců i původní hra z roku 2004 se Battlefieldem inspirovala, a to nejen názvem.

V rozhovoru pro britskou mutaci Oficiálního PlayStation magazínu Patrick Bach každopádně tvrdí, že mnoho nad rámec toho nejočividnějšího obě hry nesdílí. “Liší se tak moc, jak je to jen v případě dvou stříleček možné. Myslím, že lidé budou překvapení v některých ohledech, že je to vůbec hra od DICE. Domnívám se ale, že kvalita hry, audiovizuálního zpracování a emoce, které vyvolá, budou, doufejme, v duchu DICE,” nechal se slyšet.

Star Wars Battlefront vychází v Evropě 20. listopadu na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama