Guerrilla: Čím méně toho víte, tím lépe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guerrilla: Čím méně toho víte, tím lépe

Guerrilla: Čím méně toho víte, tím lépe

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 9. 2015 16:34 6
Reklama

Vývojáři ze studia Guerrilla Games razí politiku, která se od ostatních velkých studií dramaticky odlišuje. Namísto toho, aby o své hře – v tomto případě mluvíme o nadějné akci Horizon: Zero Dawn – řekli v předstihu první poslední, rozhodli se mlčet a nevyzradit víc, než dosud víme.

Postoj studia komentoval producent Mark Norris, který naznačil, že méně informací činí daný projekt zajímavějším. Hráči dle jeho slov dostanou prostor ke spekulacím, doopravdy se těší na odhalení a vývojáři mohou zůstat v klidu, protože mohou fanoušky překvapit.

Zklamání, které může nastat po zveřejnění mnohaminutových a v některých případech i hodinových videí, demonstruje na čtvrtém dílu RPG Fallout. „Není snad většího fanouška Fallout, než jsem já – vždycky jsem hodně mluvil o Vaultu 111 a dokonce mám i mikinu s tímto nápisem. Jenže mi pak ukázali (Bethesda, pozn. red.) trailer, kam dopadla ona [nukleární] bomba. A já jsem řekl Ne, proč mi to děláte? Zničili jste celé tajemství, kterým byl Fallout opředen,“ říká Norris.

Slibuje proto, že se ohledně Horizon všechno dozvíme – kdo jsou tzv. Old Ones, kde se vzali robotičtí nepřátelé a proč bojují s lidmi nebo jaký s nimi má Aloy vztah. Všechno ale přijde až v ten pravý čas po vydání hry, určitě ne před tím, než se krabička se zrzavou hlavní hrdinkou objeví na pultech obchodů.

Díky, Guerrilla Games!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama