Destiny dnes dostává masivní update 2.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny dnes dostává masivní update 2.0

Destiny dnes dostává masivní update 2.0

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 9. 2015 09:30 11
Reklama

Týden před vydáním The Taken King se Destiny dočkává největší aktualizace, která do hry přináší mnoho změn, často i do základních systémů hry. Co znamená pro Destiny verze 2.0 a co ve hře nyní najdete, se dočtete níže.

LEVELOVÁNÍ

Především se změní systém levelování. Postup na úrovně vyšší než 20 již nebude vyžadovat sbírání výzbroje s Light, ale stačí normálně sbírat experience za zabité nepřátele, splněné mise i bounty a dostanete se až na maximální úroveň. Při updatování hry dojde k automatickému zhodnocení vaší výbavy a hra vám, v případě, že jsem nad 20 levelem, udělí odpovídající level.

LIGHT

Light ve hře stále zůstává, ale již netvoří těžce překonatelnou bariéru mezi hráčem a obsahem. Light nyní bude sloužit jako zhodnocení vašeho útoku a obrany. Budete tak mít snadný přehled o účinnosti a síle svého vybavení a jasný indikátor, zda vybraná mise pro vás nebude příliš těžká či lehká.

Destiny dnes dostává masivní update 2.0
i Zdroj: Hrej.cz

QUESTY

Zároveň do hry přibývají questy, které mění strukturu příběhových misí. Důležité postavy nyní budou guardiánům zadávat úkoly, jejichž přehled si hráči mohou kdykoliv vyvolat pomocí Ghosta. Budete tak vždy vědět, co děláte, proč to děláte, kdo vám úkol udělil a co na vás čeká za odměnu.

BOUNTIES

S updatem 2.0 nyní s sebou budete moci nosit až 16 aktivních bounties, což usnadní plnění miniúkolů od různých zdrojů. Eris již nebude poskytovat své bounties z The Dark Below, reputace Crota's Bane se bude získávat plněním questů v The Taken King. Samozřejmě se také z celého světa stahují fallenské Wolf Patroly, které nějakým způsobem nahradí Oryxova armáda.

ARMSDAY

Na ty se budou hodit nové zbraně, které obstará nový pravidelný event nazvaný Armsday. Počínaje středou 9. září si hráči budou moci zajít v Toweru k prodejce zbraní Banshee-44 a vypůjčit si novou experimentální pušku. Tu je třeba vzít do terénu, pořádně dle zadání ozkoušet a otestovanou ji vrátit výměnou za bodíky v nové reputaci. Při dosažení úrovní v gunsmithovy reputace si budete moci objednat jednu z nabízených zbraní od tří nových značek - Hakke, Omolon a Suros. Nabídka speciálních zbraní se bude každý týden obměňovat.

Destiny dnes dostává masivní update 2.0
i Zdroj: Hrej.cz

REBALANCOVÁNÍ ZBRANÍ

Nové zbraně budou třeba, protože zároveň dojde k velkému rebalancování současných zbraní, včetně těch nejužitečnějších exotických. Velký nerf čeká na miláčky Gjallarhorn a The Thorn, ale i spoustu dalších. Destiny se tak připravuje na příchod nových exotických zbraní v The Taken King.

PVP

Nakonec po tento týden bude všem hráčům přístupný nový obsah v PVP, který přibyde v rozšíření The Taken King. Hráči tak budou moci ozkoušet osmici nových map i oba nové herní módy Rift a Mayhem. Od 15. září pak budou novinky přístupné jen těm, kteří si The Taken King zakoupí.

Rozšíření The Taken King vychází tedy za týden, ale dnešní update 2.0 se týká naprosto všech hráčů Destiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama