Vyhlášení soutěže o figurky Disney Infinity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhlášení soutěže o figurky Disney Infinity

Vyhlášení soutěže o figurky Disney Infinity

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 9. 2015 10:00 3
Reklama

Jedna soutěž je za námi a další na ni plynule navazuje. Až z jedné předaleké galaxie k nám do redakce doputovala trojice hrdinů ze Star Wars. Yoda, Kanan Jarrus nebo Sabine Wren najdou domov u tří z vás. Sami se tak budete moci přesvědčit o tom, jak pěkně tyto figurky vypadají.

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE

Takový pěkný úkol jsme vám dali a přesto se do naší soutěže o figurky Star Wars, které věnovala společnost Comgad, zapojil jen jediný člověk. Podobný neúspěch nepamatujeme. Vzkaz z předaleké galaxie nám poslal jen Martin Sečka z Olomouce, a to hned po jejím odstartování. Jeho příspěvek přesně a do puntíku splnil zadání soutěže a my jsme rádi, že si s ním dal práci a dokázal všem, že stačilo jen popustit uzdu fantazii a šlo to. Martin si přál postavičku Yody a jako jediný účastník na ni má plné právo.

Že jsme to ale my, dáváme vám druhou šanci. V redakci máme stále dva hosty, kteří by mohli najít útočiště u vás doma. Sabine Wren a Kanan Jarrus ze Star Wars vás potřebují. A protože natáčet vzkazy se vám nechtělo, tentokrát jednu ze dvou figurek získají dva z vás, kteří nám odpoví na otázku, jaké hodnocení dostalo Disney Infinity 3.0 v recenzi na Hrej.cz. Správné odpovědi posílejte na mail soutez@hrej.cz a nezapomeňte připsat heslo “Disney Infinity”. Výherce tohoto doplňkového kola už kontaktujeme přímo.

PŮVODNÍ ZADÁNÍ

Že ale nejsou zdaleka jen na parádu, jsme vám ukázali už včera v recenzi Disney Infinity 3.0 i v následujícím vysílání. Pokud plánujete nákup hry, určitě se vám další postavička do sbírky bude hodit. A nebo se pro vás může výhra v soutěži stát vstupní bránou do tohoto světa a impulzem titul vyzkoušet.

A co po vás budeme chtít tentokrát? Natočte pro nás vzkaz (přijímáme audio i video depeše), který ze světa Hvězdných válek napříč časoprostorem dorazí až do redakce Hrej.cz. Autory tří nejoriginálnějších poselství z předaleké galaxie odměníme jednou ze zmíněných postaviček. Pokud preferujete některou z nich, nebojte se nám společně s vaší nahrávkou předat i informaci o tom, která figurka se vám líbí nejvíc. Vzhledem k tomu, že si všichni můžete přát Yodu, vám ale nemůžeme zaručit, že vám vyhovíme. Pokusíme se ale k přání vítězů přihlédnout.

Uzávěrka soutěže je v poledne 8. září. Vaše výtvory nám adresujte na mail soutez@hrej.cz a do předmětu nezapomeňte uvést heslo “Disney Infinity”. Připište také své jméno a poštovní adresu, abychom vám mohli odeslat případnou výhru. E-maily s chybějící poštovní adresou budou ze soutěže vyřazeny. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci Burda Praha a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama