GTA Online na PS3 a X360 už bez updatů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online na PS3 a X360 už bez updatů

GTA Online na PS3 a X360 už bez updatů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 9. 2015 16:50 1
Reklama

Rockstar už nebude dále rozšiřovat obsah GTA Online a pracovat na dalších updatech pro staré konzole. V prohlášení pro Kotaku vývojáři uvedli, že potenciál minulé generace vyčerpali na maximum.

Z dosluhujících konzolí se vývojáři snažili vymáčknout poslední zbývající výkon, ale teď už si prostě musí říct dost. Bezesporu chvályhodná snaha dostat do GTA Online na PS3 a Xboxu 360 další obsah by jinak podle nich mohla nakonec vést k tomu, že by se celá hra stala nestabilní. Každý další update totiž s sebou nese další požadavky na paměť a výkon, kterých se hře na těchto platformách kriticky nedostává.

Už loni v prosinci Rockstar varoval, že některé updaty budou možné jen na novém hardwaru, ale měl pochopitelně za cíl co nejdéle udržet obsah všech verzí v rovnováze. Tým tak zvučného jména určitě nebude nikdo podezírat z toho, že by si jen chtěl usnadnit práci. Po pravdě řečeno, je velký úspěch, že se jim podařilo rozjet GTA V a GTA Online jako takové a navíc ho tak dlouho zásobovat novým obsahem. Kdo navíc na starých konzolích GTA Online hraje či hrál, má nejspíš zkušenost s tím, jak hra začínala pomalu lenivět a být celkově dost těžkopádná, což byly očividné příznaky toho, že je toho už na letité konzole příliš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama