Destiny 2.0 provázejí porodní bolesti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2.0 provázejí porodní bolesti

Destiny 2.0 provázejí porodní bolesti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 9. 2015 10:54 6
Reklama

Destiny se dočkalo významného updatu 2.0, ten napříč online informačními kanály provázejí reakce vesměs pozitivní, i přesto se však najdou tací, kteří spatřují i odvrácenou stranu mince a problémy s aktualizací spojené. To samozřejmě není nic neobvyklého – jedná se o významnou aktualizaci a takové s sebou čas od času nesou určitá rizika a objevit se mohou i konkrétní trable.

A to je přesně případ aktuálního patche pro Destiny. Spolu s ním se totiž objevila i celá řada neduhů. Ovšem jak vyplývá z příspěvku na oficiálních fórech Bungie, tak o mnohých potížích již vývojáři ví a aktivně je řeší.

Mezi ty úsměvné trable patří například to, že se mnozí hráči předčasně dostali k obsahu a předmětům, který by měl být zpřístupněn až 15. září. Úsměv na tváři však nevyvolají splněné questy, za které hráči nedostávají slibované odměny. I zde opět platí polovina září – od tohoto data by měl být systém odměn již patřičně srovnaný a funkční.

Ovšem odměny neodměny, horší je to s pády hry a jejím zamrzáním – to se po aktualizaci nově objevilo, a jak to tak vypadá, tak to hráče ještě chvilku trápit bude. Uvidíme, jak se s tímto neduhem vývojáři popasují.

Horší už ale byl například fakt ten, že se majitelé Xbox One verze, kteří si zakoupili DLC The Taken King skrze notifikaci přímo ve hře, nemohli po určitou dobu ke svému obsahu vůbec dostat. Toto se však již Bungie prý podařilo ke spokojenosti všech dotčených vyřešit. Pokud patříte mezi právě tuto skupinu hráčů, určitě se s námi o své zkušenosti podělte.

Kolem a kolem, nezbývá než kolektivně držet palce, ať se všechny porodní bolesti podaří co nevidět vyřešit, a ať mohou hráči bez dalších obtíží vesele hrát a vedle toho samozřejmě také vyhlížet již dříve potvrzené pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama