The Last Guardian zavítá i na TGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last Guardian zavítá i na TGS

The Last Guardian zavítá i na TGS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 9. 2015 15:44 1
Reklama

Tokyo Game Show bude mít na svém programu mimo řady jiných a ve své podstatě i relativně obyčejných a hlavně již dávno do detailu známých titulů také jednu hráči notně očekávanou a odkládanou PlayStation 4 exkluzivitu. Ta však původně na PS4 vůbec mířená nebyla.

Řeč je samozřejmě o The Last Guardian (čemuž ostatně napovídá už i samotný titulek novinky), který se dočkal opětovného představení v rámci letošní E3 prezentace Sony. V kontextu nadcházející TGS nám vývojáři z týmu genDESIGN na Twitteru avizují nejen plánovanou prezentaci hry, ale dost možná také netradiční přístup k ní. Na Twitteru nám totiž předesílají snahu najít odlišný přístup v tom, jak dopravit Trica (to je ta velká opeřená bestie) do Makuhari, čímž autoři s největší pravděpodobností myslí lokaci, kde se samotná výstava koná.

Jak vidno, na obrázku můžeme vidět dráp a klec – dá se tedy očekávat, že v kleci se nalézá i celá samotná bestie a můžeme se nyní jen odhadovat o tom, co vlastně vývojáři chtějí na výstavu dopravit? Sochu? Plastiku?

Nechme se překvapit, TGS startuje 17. září pro novinářskou a vydavatelsko-vývojářskou obec, 19. pak i pro veřejnost a celá výstava pak potrvá do 20. září. Samotná prezentace Sony se však bude konat již 15. září a představí se na ní celkem prý 15 titulů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama