V reklamě na Destiny hrají Led Zeppelin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V reklamě na Destiny hrají Led Zeppelin

V reklamě na Destiny hrají Led Zeppelin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 9. 2015 09:05
Reklama

Zaujmout v dnešní době nějakým trailerem, který by vybočil z nekonečného zástupu ukázek, to je výzva hodná mistra. Zejména když jde o tak notoricky známou hru, jako je Destiny. Dovolíme si ale tvrdit, že poslednímu live action videu se to povedlo.

Trailerů vycházejí každý den spousty a obvykle jim nevěnujeme samostatné novinky, pokud nejsou nějak zvlášť přínosné, debutové a nebo něčím výjimečné. Posledně jmenovanou podmínku podle nás nová reklama na Destiny: The Take King splnila. Video nazvané Evil’s Most Wanted totiž režíroval Joseph Kosinski, který má na na svědomí přinejmenším vizuálně oslnivé filmy Tron: Legacy a Nevědomí.

Nadupanou ukázku podtrhuje atraktivní “soundtrack”. Do akce totiž hrají Led Zeppelin svůj hit Black Dog. Stejnou skladbu Bungie využili už v launch gameplay traileru na konci srpna. Můžeme tak o nich přinejmenším prohlásit, že mají dobrý vkus na muziku. Pokud by vás zajímalo, proč si konkrétně na tomto traileru dali tak záležet, důvodem je určitě skutečnost, že šedesátisekundová verze běžela i v televizi v reklamním bloku během zápasu NFL. The Taken King vychází už 15. září a Vojta si na něj pomalu začíná brousit zuby. Pilníkem na železo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama