Dark Souls III mají datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls III mají datum vydání

Dark Souls III mají datum vydání

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 9. 2015 10:42 2
Reklama

Netrpělivě očekávaná novinka vyjde 24. března na PS4 a Xboxu One. Toto datum bylo zatím bohužel potvrzeno jen pro japonský trh, to ale nemusí nutně znamenat, že bychom v Evropě čekali na vydání o mnoho déle.

Na rozdíl od řady jiných her totiž nemívají v poslední době podobné tituly od FromSoftware mimo zemi vycházejícího slunce obvyklé zpoždění, jako tomu bývalo v minulosti u mnoha japonských sérií zvykem. Třeba Bloodborne vyšel v Evropě 25. března, zatímco na domácím trhu “až” o den později. Dark Souls II pak přišly na japonské pulty obchodů loni 13. března a den nato už si zahráli i Evropané.

Čekáme proto, že zkraje příštího týdne se dočkáme oficiálního oznámení data vydání pro zbývající regiony a také platformu PC. Exkluzivně na PS4 se navíc novinka dočká už od 16. do 18. října online testu. Ten má být omezen nejen počtem dní, ale i rozsahem pozvaných hráčů a dobou, kterou s titulem stráví. Podle všeho se zkoušky budou moci zúčastnit jen japonští hráči a poběží ve zmíněných třech dnech jen od osmi do jedenácti hodin večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama