Hráči chtějí celou hru, ví vydavatel Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči chtějí celou hru, ví vydavatel Hitmana

Hráči chtějí celou hru, ví vydavatel Hitmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 9. 2015 13:04 13
Reklama

Vývojáře a vydavatele nového Hitmana stále trápí, že se část lidí obává o obsah nového Hitmana a toho, že by neměli dostat za plnou cenu plnohodnotnou hru.

Šéf evropské pobočky Square Enix Phil Rogers ale trvá na tom, že Hitman, kterého si budeme moci zahrát v den vydání, v žádném případě nebude nedokončená hra. Epizodický formát má udržet pozornost hráče po delší dobu a ne v něm budit podezření, že s ním někdo nehraje fér. Tohle ale bude očividně dost obtížné zákazníkům vysvětlit, dokud se nepřesvědčí sami, zda to vývojáři myslí upřímně. Hráči ostatní mají důvod k jisté nedůvěře vzhledem k tomu, jak se obvykle vydavatelé snaží vytřískat z dodatečného obsahu každou korunu.

V rozhovoru pro GamesIndustry.biz ale Phil Rogers říká, že chtějí udržet obchodní model co nejjednodušší. “Hráči nechtějí nedokončený obsah,” tvrdí s tím, že to je naprosto jasné a firma to ví. “Tohle bude AAA vybroušený Hitman, kterého byste čekali,” slibuje evropský boss Square Enix a přiznává, že dodatečný obsah zdarma představuje velký experiment.

Podle něj by ovšem z podobného modelu a podpory mělo už dříve prospěch třeba Just Cause 2. “Z produkčního hlediska jsme opustil ten svět tři měsíce před vydáním hry a zákazníci v něm přitom strávili dalších pět let,” podotkl Rogers. Kdyby prý pokračovali ve vývoji tohoto světa, hráči by z toho jedině dál těžili. Hru z roku 2010 podle něj dodnes hrají každý měsíc statisíce lidí.

IO Interactive dosud neupřesnili, jaký přesně obsah na hráče Hitmana čeká v den vydání. Brzy by se však měli o tuto informaci podělit, jak slíbili už začátkem srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama