S akcí ve Falloutu 4 pomáhal id Software
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S akcí ve Falloutu 4 pomáhal id Software

S akcí ve Falloutu 4 pomáhal id Software

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 9. 2015 07:58 9
Reklama

Akce v novém Falloutu prý bude šlapat lépe než ve třetím dílu. Souboje mají více připomínat klasické střílečky a vývojáři za to údajně vděčí spolupráci s kolegy z id Software.

Šéf vývojového týmu Todd Howard si měl dát za cíl vylepšit v nejnovějším Falloutu ovládání zbraní a akci jako takovou. Neřekl by podle svých slov nic špatného na adresu třetího dílu, ale fakt, že Fallout je především RPG, podle něj nemá být žádnou výmluvou pro to, jak funguje ve hře střelba a jak všechno kolem zbraní šlape.

I když tohle není úplně doména Bethesdy, má jednu velkou výhodu. A sice, že studio, které vyvíjí Fallout, může zavolat na pomoci zkušené kolegy z jiné věhlasné firmy, která má stejného majitele. Veteráni z id Software jsou naopak odborníci na slovo vzatí, pokud jde o FPS, takže nebylo nic snazšího než vzít sluchátko a nechat si poradit. Tipy, které měly zásadně ovlivnit pocit z akce a střílecích pasáží, na sebe nechaly dlouho čekat. Díky tomu má ovládání zbraní mnohem víc připomínat moderní FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama