Lunafreya hvězdou traileru k FFXV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lunafreya hvězdou traileru k FFXV

Lunafreya hvězdou traileru k FFXV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 9. 2015 11:00 4
Reklama

Final Fantasy XV se připomíná nově sestříhaným trailerem Dawn, který původně vyšel minulý měsíc při Gamescomu. Nová verze nazvaná Dawn 2.0 se více soustředí na postavu Lunafreyi a události, které se staly 15 let před dějem FF XV.

Flashbacky do minulosti se týkají nejen Noctise, jenž jako klučík sedí v náruči svého otce, ale i Lunafreyi, kterou vidíme jako mladou dívku v nebezpečné situaci. V přítomnosti však Lunafreya ani v hledáčků několika ozbrojených vojáků nejeví známky strachu a hlaveň ledabyle odstrčí.

Druhý sestřih zřejmě vznikl v reakci na pobouření některých fanoušků hry (především na Tumblru), kterým se nelíbilo zobrazení Lunafreyi v původním traileru.

Šéf vývoje Final Fantasy XV Hadžime Tabata dříve prozradil, že můžeme očekávat jistou romanci mezi Lunafreyou a Noctisem, ale že nepůjde o žádný typický milostný příběh.

Společně s trailerem vydali vývojáři pětici screenshotů, ke kterým přidali anglický popisek vždy nastiňující situaci. Dozvídáme se tak, že Lunafreya, celým titulem Lady Lunaferya z Tenebrae, je ve hře známá jako Vědma (Oracle) a pravidelně komunikuje s bohy. Proto se asi dostane do hledáčku agresivního impéria, které chce převzít vládu nad sousedními zeměmi, včetně Tenebrae.

Na Tokyo Game Show bychom se měli také měli dočkat předvedení rybaření a jízdy na chocobech, na které lákají další screenshoty. Prohlédněte si je v galérii.

Datum vydání se tvůrci chystají oznámit na speciální akci, která proběhne příští rok v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama