Bude další Uncharted bez Nathana Drakea?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude další Uncharted bez Nathana Drakea?

Bude další Uncharted bez Nathana Drakea?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 9. 2015 10:31 7
Reklama

Čtvrtý díl oblíbené dobrodružné série Uncharted uzavře příběh Nathana Drakea, ale Naughty Dog nevylučuje, že by série bez sympatického hrdiny nemohla pokračovat.

Scénárista Uncharted 4: A Thief's End, Josh Scherr, v rozhovoru pro britský oficiální PlayStation magazín řekl, že příběh bez Nathana by mohl fungovat, ačkoliv je to není snadná představa.

"Myslím, že jedna skvělá věc, kterou se nám povedlo s touto sérií udělat... Nesnáším slovo univerzum, protože ho Marvel nadužívá, ale vytvořili jsme tento svět, ve kterém jsou neobjevené prastaré civilizace a spousta charismatických lovců pokladů, které se je snaží objevit. Myslím, že bychom mohli vyprávět příběh bez Nathana Drakea, ale... v nějakých ohledech je docela těžké si představit, jak bychom to udělali."

Uncharted 4: A Thief's End bude vyvrcholením všech čtyř her. Výtvarný ředitel Neil Druckmann vyjádřil své nadšení ohledně příběhu čtvrtého dílu: "Ke hře jsme přistupovali tak, že první tři hry byly taková příprava a teď, když máme udělat ještě jednu, jak to všechno předchozí překonáme? Jak ukončíme příběh Nathana Drakea? Všechno, co se čtvrtým dílem děláme, je založené na téhle myšlence - ukončení jedné velice dlouhé cesty. Není to jenom o lovení pokladů, je to také o vztazích, které se během her mezi postavami vytvořily."

Uncharted se velice brzy objeví na PS4 v remasterované kolekci tří dosavadních dílů. Uncharted 4 pak vychází až příští rok v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama